U-BT Cluj, înfrângere și în cel de-al doilea amical cu Partizan Belgrad

U-BT Cluj, înfrângere și în cel de-al doilea amical cu Partizan Belgrad
| Foto: u-bt.ro

După ce în primul meci au fost învinși la patru puncte diferență, “studenții” au cedat în cel de-al doilea joc de pregătire în fața lui Partizan, scor 82-72.

U-BT a pierdut cel de-al treilea joc al stagiului din Serbia și al doilea în fața uneia dintre cele mai importante echipe din țara vecină. Deși în primul meci diferența dintre cele două formații a fost doar de patru puncte în favoarea lui Partizan, în cel de-al doilea joc, sârbii s-au impus cu 82-72.

Cel mai bun marcator al clujenilor a fost Tarolis (21 de puncte, 11 recuperări), urmat de Richard (15 puncte, trei reucperări o pasă decisivă) și Guzman (9 puncte, patru recuperări și două pase decisive).

“A fost un meci foarte disputat. Nu a părut deloc o partidă amicală. Ambele formații și-au dorit victoria. Am avut controlul partidei aproximativ 28 de minute, apoi eu ne-au egalat și au preluat conducerea. Suntem mulțumiți de jocul nostru.

Sunt lucruri de îmbunătățit, cum ar fi mingile pierdute. Am avut 28 de turnover-uri și nu poți câștiga o partidă în aceste condiții. Pe de altă parte, i-am dominat la recuperări. Asta spune multe despre nivelul de combativitate și despre ce fel de jucători avem în echipă.

Ei au ambiții mari, plănuiesc să evolueze inclusiv în Euroligă. Mai sunt două meciuri, contează cel mai mult să fim sănătoși, să ne pregătim bine și să scoatem maximum din jocurile rămase”, a declarat Mihai Silvășan la finalul jocului.

loading...
Comenteaza