U-BT Cluj întâlnește Corona Brașov în Liga Națională: "Trebuie să jucăm un baschet de calitate pentru a ieși învingători"

U-BT Cluj întâlnește Corona Brașov în Liga Națională: "Trebuie să jucăm un baschet de calitate pentru a ieși învingători"
| Foto: u-bt.basketball

După un nou succes în EuroCup, campioana Românei revine la lupta internă, unde va avea parte de un meci în deplasare.

La mijlocul săptămânii, U-BT Cluj-Napoca a trecut de Dolomiti Energia Trento, scor 98-60, la capătul unei partide în care "studenții" au evoluat entuziasmant. Reveniți în țară, elevii lui Mihai Silvășan vor avea parte de o deplasare la Brașov, în Liga Națională.

CSM Corona Brașov este una dintre revelațiile sezonului. Gruparea de sub Tâmpa a înregistrat 5 succese și 2 înfrângeri, iar brașovenii nu au mai pierdut de 5 meciuri, învingând-o ultima dată pe Laguna București cu 72-68.

Armin Cane este cel mai bun marcator al următoarei adversare a clujenilor, cu statistici de 15.1 puncte, 3.9 pase decisive și 3.6 recuperări, iar în lotul echipei se află și fostul pivot al campioanei României, Ousmane Barro.

"Jucăm cu o echipă în formă, care nu a pierdut în ultimele 5 etape. Sunt între primele echipe în clasament. Nu va fi ușor, deși pornim ca favoriți. Trebuie să fim concentrați și să jucăm un baschet de calitate pentru a ieși învingători", a declarat Mihai Silvășan.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Corona Brașov se va disputa sâmbătă, 18 noiembrie, de la 17:00.

Comenteaza