"U" BT Cluj învinge categoric Oradea GALERIE FOTO

Baschetbaliştii echipei U BT Cluj - Napoca au reuşit o victorie fără drept de apel in fata celor de la CSM Oradea cu scorul de 94 la 60.

Antrenorul clujenilor, Dorin Pintea, se aştepta la o partidă mai grea, dar a găsit şi o scuză echipei oaspete, mulţi jucători accidentaţi. 

"M-am aşteptat să fie puţin mai greu, dar astăzi am jucat pentru prima dată în acest campionat ca o echipă. Sper să continuăm tot aşa. Eu cred că este doar o întâmplare pentru replica lor. Sunt convins că o să joace mult mai bine. Astăzi aşa a fost să fie. Am avut jucători care au marcat şi de afară şi de sub coş. Ne-am completat foarte bine şi a fost foarte greu pentru ei să ne oprească. Voi stabili întotdeauna înainte de meci care jucător este mai în formă, în funcţie de adversar, voi stabli ce jucător voi alege", a declarat la finalul partidei antrenorul lui "U" BT Cluj - Napoca, Dorin Pintea.

Tehnicianul şi-a exprimat bucuria referitor la jocul destul de bun făcut de noua achiziţie a clujenilor, Curtis Millage, în privinta căruia e încrezător că are capacitatea de a juca mult mai bine.

"A fost primul meci pentru mine, sunt bucuros că am intrat în teren cu energie, dar este un sezon lung şi niciodată nu sunt mulţumit decât la finalul lui. Este un singur meci, sunt bucuros de rezultat, însă atât eu cât şi colegii mei vrem mai mult. Fac acest lucru de 12 ani, ştiu să îi organizez pe băieţi, să aşez echipa în teren şi să dau drumul la minge, asta este treaba mea, asta mi s-a zis să fac şi asta am facut. Va fi un sezon greu, trebuie să tragem tare, să jucăm ca o echipă până la finalul sezonului", a spus Curtis Millage.

Cei mai buni marcatori ai partidei au fost Darius Hargrove cu 20 de puncte, Boris Lalovic cu 18 şi Andrei Mandache cu 15. 

Etichete
Comenteaza