Video U-BT Cluj-Napoca a început pregătirile pentru noul sezon. Cine a lipsit de la reunire

U-BT Cluj-Napoca a început pregătirile pentru noul sezon. Cine a lipsit de la reunire
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României a reluat antrenamentele cu aproximativ o lună înainte de primul meci oficial al stagiunii.

"Baschetbaliștii noștri au avut astăzi reunirea lotului la BTarena. La primul antrenament au fost prezenți toți jucătorii, cu excepția lui Karel Guzman și Mareks Mejeris.

Echipa a susținut testele de mobilitate Functional Movement System, necesare înainte de debutul pregătirii. Ulterior, campionii României vor avea deseară și un antrenament în sală.

U-Banca Transilvania se va antrena pe plan local până în 31 august, apoi va pleca în Serbia, unde sunt programate trei meciuri de verificare, cu Dynamic VIP Belgrad, Spartak Subotica și Mega Leks Belgrad.

Totodată, în perioada 8-9 septembrie vom lua parte la Memorialul Nikos Fassouras, iar printre echipele prezente vor fi Panathinaikos Atena și AEK Atena", a transmis echipa clujeană.

"Ne bucurăm că începem în sfârșit, suntem într-o formulă aproape completă. După cum am spus anterior, Karel Guzman și Mareks Mejeris lipsesc, fiind plecați la loturile naționale. Pe Guzman îl vom avea aici pe data de 24 august, iar Mejeris vom vedea când va ajunge, depindem de rezultatele Letoniei la Campionatul Mondial.

Suntem optimiști, sperăm să avem un presezon bun, lipsit de accidentări și să fim într-o formă cât mai bună la începutul meciurilor oficiale. Avem nevoie de acest lucru, jucăm cu Oradea prima partidă în Cupa României și va fi o provocare pe măsură.

Pentru a avea 12 jucători la dispoziție, se antrenează cu noi și doi juniori, unul dintre ei este baschetbalistul nostru U16 de la Academie, Alexis Petric, iar celălalt e un junior român ce activează în Austria. Va fi cu noi în următoarele două săptămâni și vom vedea dacă va face parte din lotul nostru", a declarat antrenorul Mihai Silvășan.

"Este un sentiment plăcut să reîncepi antrenamentele, chiar dacă au lipsit Karel și Mareks. A fost grozav să ne reîntâlnim și așteptăm primul antrenament cu mingea deseară. Punem totul cap la cap și ne pregătim de noul sezon!", a spus și căpitanul Patrick Richard.

Comenteaza