U-BT Cluj-Napoca a încheiat cu o înfrângere sezonul european

U-BT Cluj-Napoca a încheiat cu o înfrângere sezonul european
| Foto: euroleaguebasketball.net

Formația pregătită de Mihai Silvășan a pierdut categoric contra celor de la ratiopharm Ulm, în EuroCup, scor 91-71.

Gazdele au început în forță partida, cu un parțial de 11-2. Mihai Silvășan a cerut imediat time-out și a încercat să își impulsioneze elevii. În ciuda intervenției antrenorului, "studenții" și-au intrat greu în ritm, iar după primele 10 minute, germanii conduceau cu 23-15.

Scenariul s-a repetat cu exacitate și în sfertul secund, parțial de 11-2 pentru ratiopharm Ulm și apoi un time-out în care Silvășan și-a scuturat serios elevii. Jucătorii campioanei României au încercat să își revină, însă au ținut cu greu pasul, iar la pauză gazdele conduceau cu 45-32.

După revenirea de la vestiare, jocul a stat sub semnul echilibrului, iar clujenii au părut că forțează o revenire spectaculoasă, așa cum au mai reușit pe parcursul sezonului. Așadar, înaintea ultimelor 10 minute, diferența era formată dintr-o singură cifră, 62-53.

Visul unei reveniri a fost rapid spulberat în startul celui de-al patrulea sfert. Gazdele au profitat de eficiența de la mare distanță, s-au îndepărtat considerabil și au câștigat în cele din urmă cu 91-71.

Cei mai buni marcatori ai echipei clujene au fost Andrija Stipanovic (12 puncte, 5 recuperări) și Leo Meindl (12 puncte, 4 recuperări).

Comenteaza