U-BT Cluj-Napoca joacă astăzi al doilea meci din grupele EuroCup

U-BT Cluj-Napoca joacă astăzi al doilea meci din grupele EuroCup
| Foto: euroleaguebasketball.net

Campioana României va întâlni cea mai titrată echipă din Polonia, Slask Wroclaw.

"Studenții" au trecut în primul meci din grupele EuroCup de Turk Telekom Ankara, finalista sezonului trecut, scor 80-71. Acum pentru echipa clujeană urmează un duel în deplasare, contra celor de la Slask Wroclaw.

Polonezii au pierdut primul meci european, scor 90-74, pe terenul celor de la JL Bourg. Cu toate acestea, Dusan Miletic (19 puncte, 13 recuperări) și Jakub Niziol (13 puncte, 3 recuperări și 3 intercepții) s-au remarcat din tabăra celor de la Slask.

Chiar dacă știu că partida va fi una complicată, campionii României au mers în Polonia cu un singur gând, victoria. Pe lângă un succes la Wroclaw, antrenorul "studenților" așteaptă și un joc bun din partea elevilor săi.

"Mergem acolo să câștigăm. Ne dorim foarte mult acest lucru și este un obiectiv realizabil. Toată lumea e sănătoasă, atmosfera în lot e una bună și șanse există. Vrem să facem un joc bun și să ne impunem", a declarat Mihai Silvășan.

"Cred că Slask este o echipă solidă, cu talie. Au jucători buni și trebuie să fim consistenți pentru a câștiga. De asemenea, va fi important să ne concentrăm la jocul nostru și să ne respectăm planul.

Partidele în deplasare sunt dificile, așa că va fi o provocare. Suntem pregătiți și hotărâți să dăm tot ce avem mai bun! De abia aștept să jucăm împreună și să ne luptăm pentru o nouă victorie", a spus și conducătorul de joc Bryce Jones.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Slask Wroclaw se va juca astăzi, de la 21:00.

Comenteaza