U-BT Cluj-Napoca joacă astăzi în Liga Națională: "Cu siguranță va fi un meci greu"

U-BT Cluj-Napoca joacă astăzi în Liga Națională: "Cu siguranță va fi un meci greu"
| Foto: u-bt.basketball

După eșecul din EuroCup, campioana României revine la lupta internă și se va duela cu Rapid București.

Învinși la limită de ratiopharm Ulm, scor 84-81, după ce au controlat aproape tot meciul, "studenții" au parte de un meci tare și în campionat. U-BT Cluj-Napoca întâlnește Rapid, echipă de care a trecut greu în ultima întâlnire directă, scor 79-77.

Campioana României este neînvinsă în Liga Națională, unde a înregistrat 8 succese și speră să continue seria pozitivă și împotriva formației din capitală.

"Cu siguranță va fi un meci greu, care vine într-un moment la fel de dificil. Venim după o înfrângere neașteptată, mai ales după felul cum s-au desfășurat primele trei sferturi ale partidei cu Ratiopharm Ulm.

Acesta este sportul, trebuie să ne regrupăm și să facem un joc bun. Întâlnim o echipă competitivă și ne așteptăm la un joc echilibrat, la fel cum a fost și la București. Sperăm să putem să ne revenim după înfrângerea de ieri, să reușim un joc bun și să învingem", a declarat Mihai Silvășan.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Rapid București se va disputa astăzi, de la 17:00, în Sala Sporturilor "Horia Demian".

Comenteaza