U-BT Cluj-Napoca s-a calificat la pas la turneul final al Cupei României

U-BT Cluj-Napoca s-a calificat la pas la turneul final al Cupei României
| Foto: u-bt.basketball

Campioana s-a impus fără probleme în ambele meciuri din Grupa B, disputate la Oradea.

U-BT Cluj-Napoca a început noul sezon cu două succese categorice, 87-67 vs CSM Oradea și 88-65 vs Dinamo. Astfel, "studenții" au încheiat pe primul loc Grupa B și s-au calificat la turneul final al Cupei României.

Alături de elevii lui Mihai Silvășan la turneul Final 8 vor mai evolua Rapid, CSM Târgu Mureș, CSM Petrolul Ploiești, CSO Voluntari, CSU Sibiu (câștigătoare grupe), dar și CSM Constanța și CSM Oradea care au încheiat pe locurile secunde în grupele lor.

Ultimele meciuri nu au fost lipsite de controverse, rezultatele din unele partide fiind mai mult decât surprinzătoare. CSM Oradea a câștigat 121-39 jocul cu Dinamo, Corona Brașov a învins 102-49 Laguna București, iar CSM Constanța a trecut de CS Vâlcea 1924 93-53.

După calificarea la turneul final al Cupei României, baschetbaliștii de la U-BT vor avea parte de o mică pauză, campioana urmând să stea în prima etapă din Liga Națională. Așadar, elevii lui Mihai Silvășan vor debuta în campionat abia în cea de-a doua rundă, contra Rapidului.

Comenteaza