U-BT Cluj-Napoca se impune din nou în fața lui Dinamo și se apropie de semifinalele Ligii Naționale

U-BT Cluj-Napoca se impune din nou în fața lui Dinamo și se apropie de semifinalele Ligii Naționale
| Foto: u-bt.basketball

Echipa pregătită de Mihai Silvășan a câștigat și meciul al doilea al seriei, scor 81-67, și e la doar o victorie de calificarea în faza următoare.

Spre deosebire de jocul precedent, disputa a fost ceva mai echilibrată, iar cele două formații au mers cap la cap timp de minute bune. Dinamo a reușit să țină pasul cu echipa clujeană și chiar a încheiat în avantaj primele 10 minute, scor 19-16.

Campioana României a preluat conducerea în sfertul secund, dar nu s-a distanțat la mai mult de 8 lungimi. Oaspeții au continuat să ofere o replică puternică și au ținut aproape de "studenți". Chiar și așa, elevii lui Mihai Silvășan conduceau la pauză, scor 38-31.

După revenirea de la vestiare, U-BT a mărit ecartul la unul format din două cifre. Clujenii au arătat intensitate sub ambele panouri, iar diferența față de adversari a crescut constant. Astfel, cu 10 minute înainte de final, "studenții" aveau un avans confortabil, scor 64-45.

În cel de-al patrulea sfert, campioana României a defilat spre un nou succes. U-BT Cluj-Napoca s-a impus cu 81-67 și e la un singur pas de calificarea în semifinalele Ligii Naționale.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Bryce Jones (18 puncte, 5 recuperări), urmat de Emi Cățe (12 puncte, 8 recuperări) și Adam Mokoka (11 puncte, 6 recuperări).

Comenteaza