U-BT Cluj-Napoca, victorie cu emoții în ultimul meci din 2022

U-BT Cluj-Napoca, victorie cu emoții în ultimul meci din 2022
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României s-a chinuit serios cu CSM Târgu Mureș, de care a trecut cu 89-79, într-un meci din Liga Națională.

Partida a început cu un duel al aruncărilor de la mare distanță, câștigat de gazde, care și-au adjudecat și primul sfert, scor 24-21. Clujenii nu s-au regăsit și în cel de-al doilea sfert și nu au reușit să se distanțeze decisiv.

Mai mult, trupa din Târgu Mureș a fost mai eficientă la mai toate capitolele și și-a păstrat avantajul și înainte de pauză. Așadar, scorul după primele două sferturi era 47-41 în favoarea elevilor lui George Trif.

În ciuda apărării bine pusă la punct a gazdelor, U-BT Cluj a reușit să reducă din diferență și să se apropie la doar o singură posesie. Așadar, CSM Târgu Mureș avea un avans de doar două puncte înaintea ultimulelor 10 minute, 66-64.

Imediat cum cel de-al patrulea sfert a început, "studenții" au preluat conducerea grație unei "triple" reușite de Gordic. Deși gazdele nu au scăzut ritmul, elevii lui Mihai Silvășan și-au dovedit valoarea și au reușit să se impună în cele din urmă, scor 89-79.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Emi Cățe (23 de puncte, 6 recuperări), urmat de Karel Guzman (16 puncte, 6 recuperări) și debutantul Kasey Shepherd (12 puncte, 6 recuperări).

Comenteaza