U-BT Cluj-Napoca, victorie fără probleme în Liga Națională

U-BT Cluj-Napoca, victorie fără probleme în Liga Națională
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Campioana României s-a impus pe teren propriu în compania celor de la CSM Athletic Constanța, scor 90-59.

Startul jocului din BT Arena a fost surprinzător datorită evoluției oaspeților, care s-au distanțat rapid la 9 puncte. Mihai Silvășan a cerut timp de odihnă, iar elevii săi și-au revenit și eu echilibrat partida. Cu toate acestea, constănțenii erau în avantaj după primele 10 minute, scor 24-23.

Treptat, campioana României a reușit să preia controlul meciului și să creeze un ecart față de oaspeți. U-BT a crescut intensitatea și a avut constant un avans de minim două posesii. Astfel, la pauză, scorul era 53-42 în favoarea gazdelor.

La revenirea pe parchet, meciul a fost la îndeamâna "studenților". Constănțenii au marcat doar 5 puncte în sfertul al treilea, în timp ce elevii lui Mihai Silvășan nu au întâmpinat probleme, iar cu 10 minute înainte de final conduceau cu 77-47.

Cel de-al patrulea sfert a fost o simplă formalitate pentru campioni. Baschetbaliștii de la U-BT Cluj nu au mai forțat și au reușit să se impună în cele din urmă cu 90-59 împotriva celor de la CSM Athletic Constanța.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Emi Cățe (21 de puncte, 6 recuperări), urmat de Stefan Bircevic (18 puncte, 6 recuperări) și Kasey Shepherd (15 puncte, 7 recuperări).

Comenteaza