U-BT Cluj se duelează sâmbătă cu CSO Voluntari în Liga Națională

U-BT Cluj se duelează sâmbătă cu CSO Voluntari în Liga Națională
| Foto: euroleaguebasketball.net

Partida contează pentru cea de-a treia etapă a întrecerii interne.

Campioana României a început sezonul cu succese pe linie în toate cele trei competiții în care este angrenată, Cupa României, Liga Națională și EuroCup. Ultima victimă a "studenților" a fost Turk Telekom Ankara, iar pentru echipa clujeană urmează un duel cu CSO Voluntari.

Trupa din Ilfov conduce momentan clasamentul, grație celor două victorii obținute în compania celor de la CSM Corona Brașov și Laguna București. Cu toate acestea, Mihai Silvășan așteaptă un succes din partea elevilor săi.

"Jucăm într-o sală grea, cu o echipă bună, care are pretenții mari în fiecare sezon. Niciodată meciurile de la Voluntari nu sunt ușoare.

Sper să reușim să ne motivăm suficient de tare după victoria cu Turk Telekom. Nu e un lucru ușor să treci de la un meci în EuroCup cu Turk Telekom la o partidă în Liga Națională cu CSO Voluntari.

E treaba noastră să fim motivați și să câștigăm. Nu avem probleme de efectiv și voi decide sâmbătă dimineața ce jucător străin va rămâne în afara lotului pentru acest joc", a declarat antrenorul.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și CSO Voluntari se va disputa sâmbătă, 7 octombrie, de la 18:00.

Comenteaza