U-BT Cluj, victorie cu emoții în FIBA Europe Cup

U-BT Cluj, victorie cu emoții în FIBA Europe Cup
| Foto: fiba.basketball

Echipa clujeană a obținut cel de-al doilea succes în Grupa J a competiției continentale, după 84-81, împotriva israelienilor de la Ironi Ness Ziona. 

Partida a început foarte bine pentru clujeni, care au avut un parțial de 10-4 în primele minute. Treptat, gazdele au echilibrat situația de pe parchet și s-au apropiat pe tabelă. Totuși, la finalul primelor 10 minute, tabela indica 21-16 pentru clujeni. În startul sfertului secund, jocul “studenților” a scăzut în intensitate, iar israelienii au profitat. Ironi Ness Ziona a reușit să egaleze și chiar să preia conducerea, iar la pauză scorul era 42-38.

La revenirea de la cabine, baschetbaliștii de la U-BT au profitat de eficiența la aruncările de la distanță și au revenit în joc. În următoarele minute, ambele echipe au făcut mai multe greșeli, iar jocul a fost unul echilibrat. Înaintea ultimului sfert, tabela indica 63-61 pentru gazde. Ultimele 10 minute s-au desfășurat sub semnul echilibrului. Clujenii au avut nervii mai tari pe final și au reușit să obțină un nou succes european, scor 84-81. 

Comenteaza