U-BT Cluj, victorie fără emoții în deplasarea de la Târgu Jiu

U-BT Cluj, victorie fără emoții în deplasarea de la Târgu Jiu
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Campioana s-a impus fără probleme în partida din Liga Națională, scor 91-66.

Startul partidei din Oltenia a fost unul echilibrat, cu cele două echipe mergând cap la cap. Totuși, după 5 minute de joc, clujenii au turat motoarele și au reușit să se desprindă. De remarcat e evoluția dezinvoltă în ambele faze a tânărului Akos Szentkuti. Așadar, după primele 10 minute, U-BT conducea cu 24-16.

Elevii lui Mihai Silvășan au continuat să joace intens, atât în apărare, cât și în atac, iar diferența s-a majorat. În plus, circulația mingii a impresionat în multe momente, iar la pauză, campioana României avea un avantaj confortabil, 48-35.

U-BT Cluj-Napoca a început excelent partea a doua a meciului, cu un parțial de 11-0. "Studenții" au continuat să evolueze în aceeași manieră, iar cu 10 minute înainte de final, diferența era de 29 de puncte, 75-46.

În cel de-al patrulea sfert, clujenii au redus din turație, având în vedere avantajul confortabil de care beneficiau. Chiar dacă gazdele au redus din ecart, campioana s-a impus fără emoții la Târgu Jiu, scor 91-66.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Emi Cățe (22 puncte, 9 recuperări), urmat de Andrija Stipanovic (14 puncte, 6 recuperări) și Leo Meindl (12 puncte, două pase decisive).

Comenteaza