U-BT continuă parcursul fără greșeală în Liga Națională. CSO Voluntari, cea mai recentă victimă a “studenților”

U-BT continuă parcursul fără greșeală în Liga Națională. CSO Voluntari, cea mai recentă victimă a “studenților”
| Foto: U-BT

Formația condusă de Mihai Silvășan a reușit să se impună în fața câștigătoarei Cupei României, scor 79-70.

Chiar dacă în primele secvențe ilfovenii au încercat să își impună jocul, “studenții” au revenit repede și au preluat conducerea. Ambele formații au suferit la capitolul mingi pierdute, numărul turnover-urilor fiind 12, într-un prim sfert la finalul căruia tabela indica 14-7 în favoarea clujenilor.

În primele minute ale sfertului secund, U-BT a profitat de lipsa de eficiență a celor de la CSO Voluntari și s-au distanțat chiar și la 16 lungimi. Două reușite consecutive de la mare distanță i-au readus în joc pe ilfoveni, care au redus constant din diferență, iar la pauză, scorul era 34-30 în favoarea elevilor lui Mihai Silvășan.

La revenirea de la cabine, jocul a fost unul echilibrat, însă CSO Voluntari a fost avantajată de lipsa de concentrare din tabăra clujeană și a reușit chiar să preia conducerea. Totuși, “studenții” au revenit repede în avantaj și au încercat să controleze partida. Cu 10 minute înainte de final, scorul era 54-50 pentru U-BT.

Trupa lui Mihai Silvășan a “turat motoarele” în ultimul sfert și a reușit să se distanțeze din nou pe tabelă. U-BT a controlat foarte bine ultimele secvențe de joc și a reușit să se impună cu 79-70, în fața proaspetei câștigătoare a Cupei României.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Richard (17 puncte, 2 recuperări), urmat de Wright (14 puncte, 7 pase decisive) și Stipanovic (13 puncte, 3 recuperări).

Comenteaza