U-BT continuă parcursul fără greșeală în Liga Națională. CSO Voluntari, cea mai recentă victimă a “studenților”

U-BT continuă parcursul fără greșeală în Liga Națională. CSO Voluntari, cea mai recentă victimă a “studenților”
| Foto: U-BT

Formația condusă de Mihai Silvășan a reușit să se impună în fața câștigătoarei Cupei României, scor 79-70.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Chiar dacă în primele secvențe ilfovenii au încercat să își impună jocul, “studenții” au revenit repede și au preluat conducerea. Ambele formații au suferit la capitolul mingi pierdute, numărul turnover-urilor fiind 12, într-un prim sfert la finalul căruia tabela indica 14-7 în favoarea clujenilor.

În primele minute ale sfertului secund, U-BT a profitat de lipsa de eficiență a celor de la CSO Voluntari și s-au distanțat chiar și la 16 lungimi. Două reușite consecutive de la mare distanță i-au readus în joc pe ilfoveni, care au redus constant din diferență, iar la pauză, scorul era 34-30 în favoarea elevilor lui Mihai Silvășan.

La revenirea de la cabine, jocul a fost unul echilibrat, însă CSO Voluntari a fost avantajată de lipsa de concentrare din tabăra clujeană și a reușit chiar să preia conducerea. Totuși, “studenții” au revenit repede în avantaj și au încercat să controleze partida. Cu 10 minute înainte de final, scorul era 54-50 pentru U-BT.

Trupa lui Mihai Silvășan a “turat motoarele” în ultimul sfert și a reușit să se distanțeze din nou pe tabelă. U-BT a controlat foarte bine ultimele secvențe de joc și a reușit să se impună cu 79-70, în fața proaspetei câștigătoare a Cupei României.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Richard (17 puncte, 2 recuperări), urmat de Wright (14 puncte, 7 pase decisive) și Stipanovic (13 puncte, 3 recuperări).

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza