U-BT continuă parcursul perfect din Liga Națională. “Studenții” au trecut din nou de BCMU Pitești

U-BT continuă parcursul perfect din Liga Națională. “Studenții” au trecut din nou de BCMU Pitești
| Foto: u-bt.ro

Echipa clujeană a reușit un nou succes în campionat și a ajuns la nouă victorii din tot atâtea meciuri în Grupa valorică A.

Un nou meci, o nouă victorie pentru U-BT, care defilează în Liga Națională. Formația condusă de Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan a reușit să treacă din nou de BCMU Argeș Pitești, ultima clasată din Grupa A. Clujenii au controlat jocul de la un capăt la altul și deși scorul la pauză era egal, “studenții” au obținut victoria la final, scor 89-80.

Cel mai bun marcator al clujenilor a fost Patrick Richard (28 de puncte, 6 assisturi), urmat de Planinic (19 puncte, 7 recuperări) și Johnson (14 puncte, 6 assisturi).

“Sunt mulțumit de victorie, însă nu sunt neapărat mulțumit de felul cum am evoluat. Chiar am vorbit în vestiar, jucătorii au recunoscut că nu au evoluat la cel mai ridicat nivel, așa cum i-am obișnuit pe suporteri. Evident, este bine că am câștigat, însă trebuie să avem obiceiul să jucăm și să ne antrenăm la intensitate maximă.

Trebuie să tratăm fiecare meci foarte serios și să nu ne considerăm învingători dinainte. Acum ne putem pregăti pentru meciul cu Oradea din FIBA Europe Cup. Vrem victoria, bineînțeles”, a declarat Mihai Silvășan la finalul jocului.

Pentru U-BT urmează partida cu CSM Oradea, din FIBA Europe Cup. Jocul e programat miercuri, 11 decembrie, în BT Arena.

Comenteaza