U-BT continua seria bună din Liga Națională. Victorie cu SCM Timișoara pentru “studenți”

U-BT continua seria bună din Liga Națională. Victorie cu SCM Timișoara pentru “studenți”
| Foto: u-bt.ro

Trupa lui Mihai Silvășan a reușit o nouă victorie în campionat, scor 79-70, împotriva echipei timișorene și rămâne singura formația care nu a pierdut în Grupa A.

Partida din Sala Polivalentă a început cum nu se poate mai bine pentru clujeni, care au avut un parțial de 8-2 în primele minute. Elevii lui Mihai Silvășan au continuat să domine jocul, în timp ce oaspeții păreau că nu găsesc soluții. Astdel, scorul după primele 10 minute era 22-9. În sfertul secund, timișorenii au revenit în joc, pe fondul ineficienței inofensive a “studenților”. La pauză, U-BT conducea 37-32.

La revenirea de la cabine, jocul a fost unul echilibrat, cu un oarecare avantaj pentru clujeni în primele minute. Treptat, jocul a devenit unul fizic, în care jucătorii de sub panou au luat prim-planul. Timișorenii au revenit din nou, iar înaintea ultimelor 10 minute, tabela indica 53-51 pentru trupa lui Silvășan. În ultimul sfert, valoarea jucătorilor de la U-BT s-a dovedit a fi decisivă, iar echipa clujeană a învins, scor 79-70 și rămâne neînvinsă în campionat.

Cei mai buni oameni ai clujenilor au fost Richard (15 puncte, 4 assisturi), Johnson (13 puncte, 7 assisturi) și Uță (11 puncte, 3 recuperări).

Pentru U-BT urmează un nou meci în FIBA Europe Cup, împotriva suedezilor de la Sodertalje Kings. Partida e programată miercuri, de la ora 19:00.

Comenteaza