U-BT continuă seria bună. “Studenții” s-au impus în fața formației BC SCM Timișoara

U-BT continuă seria bună. “Studenții” s-au impus în fața formației BC SCM Timișoara
| Foto: u-bt.ro

Clujenii au reușit cea de-a cincea victorie consecutivă, după ce au trecut pe propriul teren de timișoreni, scor 95-86.

După ce au reușit calificarea în Final Four-ul Cupei României, elevii lui Mihai Silvășan au continuat seria bună de rezultate și în campionat. Clujenii au profitat de forma slabă a celor de la BC SCM Timișoara și au reușit să obțină o victorie la 11 puncte diferență. Conduși din teren de Kyndall Dykes (18 puncte, 6 recuperări), “studenții” se află la al cincilea succes consecutiv și ocupă locul al doilea în Grupa Roșie din Liga Națională.

Mihai Silvășan s-a declarat încântat de jocul elevilor săi. ”Sunt foarte mulțumit de mare parte a meciului, sunt puțin nemulțumit de relaxarea de pe final, când am băgat pe toată lumea și nu am mai avut concentrarea de care aveam nevoie, însă per total am avut momente foarte bune de joc, mai ales în sfertul al treilea, când ne-am dus la 20 și ceva de puncte diferență. Am jucat un baschet bun și până la urmă asta ne-a asigurat victoria”, a declarat tehnicianul, la finalul partidei.

Pentru clujeni urmează o deplasare la Oradea, pe terenul campioanei en-titre. Partida dintre U-BT și CSM se va disputa vineri, 29 martie.

Comenteaza