U-BT continuă seria succeselor în Liga Națională. “Studenții” au trecut și de SCMU Craiova

U-BT continuă seria succeselor în Liga Națională. “Studenții” au trecut și de SCMU Craiova
| Foto: U-BT

Formația clujeană s-a impus în fața oltenilor, scor 75-68, și a ajuns la opt victorii consecutive în campionat.

Primele secvențe ale jocului din Sala Polivalentă au fost echilibrate, iar ambele echipe au preluat, pe rând, conducerea. Totuși, după primele 10 minute de joc, clujenii conduceau cu 17-15. În startul sfertului secund, ambele formații s-au precipitat în atac și acțiunile ofensive au fost lipsite de claritate. Cele două echipe au mers cap la cap timp de minute bune, însă la pauză, oltenii aveau un avantaj fragil, 37-35.

Elevii lui Mihai Silvășan au ieșit mult mai concentrație de la cabine, au profitat de greșelile adversarilor și au început partea a doua a jocului cu un parțial de 15-0. “Studenții” au dominat clar pe durata întregului sfert, iar cu 10 minute înainte de final, tabela indica 59-45 în favoarea gazdelor.

În ultimul sfert, clujenii nu le-au mai dat nicio șansă adversarilor. Trupa lui Mihai Silvășan i-a ținut la distanță pe craioveni și a reușit un nou succes în Liga Națională, al optulea consecutiv, scor 75-68.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Richard (17 puncte, 4 recuperări), urmat de Dixon (15 puncte, 3 pase decisive) și Edwards (12 puncte, 6 recuperări).

Comenteaza