U-BT debutează în play-off în fața marii rivale, CSU Sibiu: “Trebuie să jucăm un baschet de calitate pentru a învinge în orice meci”

U-BT debutează în play-off în fața marii rivale, CSU Sibiu: “Trebuie să jucăm un baschet de calitate pentru a învinge în orice meci”
| Foto: championsleague.basketball

Campioana României își dorește să își apere trofeul câștigat anul trecut, iar parcursul spre un nou titlu începe cu o serie contra sibienilor.

Cu un record de 28-2 în sezonul regulat, U-BT intră în play-off de pe primul loc și se va duela cu ocupanta poziției a 8-a, CSU Sibiu. Chiar dacă un astfel de duel era de obicei disputat în semifinale sau finală, “Derby-ul Ardealului” va avea loc în prima fază a play-off-ului.

Mihai Silvășan își dorește ca echipa sa să joace un baschet frumos și să obțină cât mai repede calificarea în ultimul act și mai apoi trofeul.

“Începe Play-offul, este momentul mult așteptat din fiecare sezon competițional. Practic, este o lună de zile în care se desfășoară cele mai importante meciuri. Am avut un sezon regulat de succes și am terminat pe primul loc.

Ne dorim să ne apărăm avantajul terenului propriu în meciul de mâine și vrem să facem un joc bun. Întâlnim o echipă competitivă, care nu va avea nimic de pierdut. De asemenea, sunt convins că sibienii vor să câștige.

Trebuie să fim pregătiți și să jucăm un baschet de calitate pentru a învinge în orice meci, indiferent de adversar. Nu ne va da nimeni un trofeu dacă nu oferim un baschet de calitate”, a declarat antrenorul.

Seria se va disputa după sistemul cel mai bun din trei meciuri. Primul joc are loc astăzi, în BT Arena, de la 17:00.

Comenteaza