U-BT dispută primul meci pe teren propriu în noul sezon, iar adversarul e unul de top: "Am așteptat mult acest moment"

U-BT dispută primul meci pe teren propriu în noul sezon, iar adversarul e unul de top: "Am așteptat mult acest moment"
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Campioana României va juca pentru prima dată în fața propriilor fani în actuala stagiune, în EuroCup, contra celei mai puternice formații din Slovenia.

După o serie îndelungată de meciuri în deplasare, U-BT Cluj-Napoca revine pe propriul teren. Primul meci al sezonului în fața propriilor fani îi pune pe "studenți" față în față cu Cedevita Olimpija Ljubljana. Mihai Silvășan se așteaptă la un meci complicat în cea de-a doua rundă din EuroCup, însă speră la un rezultat pozitiv.

"Am așteptat mult acest moment, primul meci în fața propriilor suporteri. Ne bucurăm că e un meci de EuroCup. Așteptăm publicul într-un număr cât mai mare pentru a ne ajuta să obținem prima victorie în această competiție puternică.

Ne dorim să facem un meci foarte bun, ne dorim să câștigăm, deși jucăm cu o echipă care an de an este în top atât în EuroCup, cât și în ABA League. Suntem pregătiți, venim după un meci bun la Craiova și sper să nu apară niciun fel de probleme cu accidentările.

Cu siguranță atmosfera va fi importantă. În primul rând noi trebuie să jucăm baschet de calitate pentru a aduce o atmosferă plăcută în rândul suporterilor. Dacă ceea ce arătăm noi pe teren nu e de calitate, cu siguranță susținerea lor nu va fi aceeași. În Franța am fost aproape de victorie, însă în această competiție sunt meciuri echilibrate, multe echipe apropiate ca valoare, deci micile detalii vor face diferența.

Noi nu am reușit să câștigăm acolo, deși asta ne doream, însă nu putem regreta, trebuie să învățăm din greșeli și să mergem mai departe. Fiecare meci trebuie privit ca o finală. Ne doream să jucăm acasă, poate apărea o presiune, însă focusul nostru este pe joc, ne concentrăm posesie după posesie", a declarat Mihai Silvășan.

"Cred că toată lumea așteaptă meciul de mâine, e primul nostru meci acasă în acest sezon. Vom juca în fața fanilor și toată lumea e încântată. Ne antrenăm și muncim pentru a fi în cea mai bună formă. Vrem să facem totul bine pentru a obține prima victorie", a spus și Leo Meindl.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Cedevita Olimpija Ljubljana se va disputa miercuri, în BT Arena, de la 19:30.

Comenteaza