U-BT, duel de foc împotriva campioanei Bulgariei: “Sper să avem o evoluţie bună şi echipa să arate din ce în ce mai bine”

U-BT, duel de foc împotriva campioanei Bulgariei: “Sper să avem o evoluţie bună şi echipa să arate din ce în ce mai bine”
| Foto: u-bt.ro

Echipa clujeană se pregătește de cel de-al doilea meci din grupele FIBA Europe Cup și primul pe teren propriu din actualul sezon.

Cu șase victorii în primele șase partide ale stagiunii, “studenții” au un moral bun înaintea duelului cu bulgarii. Totuși, Balkan Botevgrad conduce clasamentul din țara vecină, la egalitate cu Levski Sofia. La fel ca și clujenii, echipa bulgară a reușit să se impună în primul meci din grupele competiției continentale, 82-80, în fața rușilor de la Enisey Krasnoyarsk. Astfel, duelul dintre cele două echipe se anunță a fi unul echilibrat.

Mihai Silvășan a prefațat partida împotriva bulgarilor. “Jucăm cu campioana Bulgariei, o echipă care are un moral foarte bun. Au câştigat ultimele cinci meciuri pe care le-au disputat. Nu au mai pierdut din primul tur preliminar din Champions League. Toate meciurile din acest sezon s au terminat cu victorii pentru ei.

Sunt o echipă agresivă, au jucători talentaţi care pot face diferenţa, însă noi bineînţeles că ne dorim să câştigăm. Ne-am pregătit bine, chiar dacă timpul a fost foarte scurt. Sper să avem o evoluţie bună şi echipa să arate din ce în ce mai bine”, a declarat antrenorul.

Partida dintre U-BT Cluj și Balkan Botevgrad, din Grupa G a FIBA Europe Cup se va disputa astăzi, de la ora 19:00, în Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Comenteaza