U-BT e de neoprit. Clujenii au câștigat fără emoții Derby-ul Ardealului cu CSU Sibiu

U-BT e de neoprit. Clujenii au câștigat fără emoții Derby-ul Ardealului cu CSU Sibiu
| Foto: u-bt.ro

Formația preăgtită de Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan continuă seria de victorii consecutive, după un succes obținut la pas în fața marii rivale, scor 92-64.

Partida disputată în Sala Sporturilor “Horia Demian” a avut un start echilibrat. În primele minute, cele două echipe au mers cap la cap, fără să reușească desprinderea pe tabelă. Totuși, finalul primului sfert i-a găsit pe clujeni în avantaj, scor 18-12. La reluarea jocului, oaspeții au reușit să se apropie la o singură posesie, însă elevii lui Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan au refăcut repede un avantaj confortabil. “Studenții” au controlat jocul, iar la pauză, tabela indica 43-33 în favoarea gazdelor.

La revenirea de la cabine, tot baschetbaliștii de la U-BT au controlat jocul. Formația clujeană a comis puține greșeli și a speculat fiecare eroare a adversarului. Astfel, cu 10 minute înainte de final, scorul era 69-43. “Studenții” nu au redus din turație nici în ultimul sfert, când au mărit diferența față de sibieni. Totuși, în ultimele minute, tehnicianul clujenilor a trimis în teren tinerii de pe bancă, iar scorul final a fost 92-64.

Cei mai buni jucători ai clujenilor au fost Tarolis (18 puncte, 8 recuperări), Richard (17 puncte, 4 assisturi) și Ate (17 puncte, 4 recuperări).

Următorul meci al celor de la U-BT Cluj va fi în 6 noiembrie, în deplasare, împotriva celor de la Enisey Krasnoyarsk. Partida din FIBA Europe Cup e progamată de la ora 14:30.

Comenteaza