U-BT, eșec în al doilea meci al finalei Ligii Naționale. CSO Voluntari a egalat la general

U-BT, eșec în al doilea meci al finalei Ligii Naționale. CSO Voluntari a egalat la general
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Formația pregătită de Mihai Silvășan nu a reușit sa profite de avantajul terenului propriu și a pierdut în fața ilfovenilor, scor 69-74.

La fel ca și în prima partidă a finalei, ilfovenii au început mai bine și au controlat jocul. "Studenții" au părut lipsiți de soluții în ofensivă și au comis mai multe erori în defensivă. Astfel, după primele 10 minute, tabela indica 30-18 în favoarea oaspeților.

Jocul a continuat în aceeași manieră și în primele minute ale sfertului secund. Treptat, U-BT a crescut intensitatea în defensivă și a încercat sa reducă din ecart. Presiunea nu a dat roade, iar CSO Voluntari a intrat în avantaj la cabine, scor 46-33.

Elevii lui Mihai Silvășan au ieșit mai concentrați de la vestiare și au început cursa pentru egalare. Grație ritmului bun, "studenții" s-au apropiat chiar și la două posesii, scorul fiind 61-52, cu 10 minute înainte de final.

În ciuda eforturilor clujenilor, oaspeții au reușit să rămână în avantaj pe tabelă. Pe final, tensiunea a fost la cote maxime, nervii au cedat, iar U-BT nu a reușit să revină, CSO Voluntari egalând seria finală.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Richard (21 puncte, 7 recuperări), urmat de Hogue (13 puncte, 9 recuperări). 

Comenteaza