U-BT, eșec în meciul trei din seminfinale. Seria cu CSO Voluntari se prelungește

U-BT, eșec în meciul trei din seminfinale. Seria cu CSO Voluntari se prelungește
| Foto: u-bt.ro

Formația clujeană a suferit primul eșec în play-off, scor 100-95, pe terenul echipei ilfovene.

Suspansul se prelungește în seria dintre U-BT Cluj și CSO Voluntari. După ce “studenții” s-au impus în ambele partide de pe teren propriu, semifinala s-a mutat la Voluntari, iar gazdele au reușit să învingă, scor 100-95. Cele două formații au fost mai mereu apropiate pe tabela de marcaj, însă ilfovenii au gestionat mai bine finalul și au prelungit seria semifinală.

”A fost un meci foarte complicat pentru noi, ei au avut doi jucători în zi de grație. Evident, nu poți câștiga un meci atunci când primești 100 de puncte. Ofensiv am înscris 95 de puncte, ceea ce este bine, însă apărarea a lăsat mult de dorit.

Pentru meciul de miecuri trebuie să corectăm anumite aspecte în apărare, știam că nu vor ceda. Știam că nu vom veni doar la plimbare la București. Din păcate nu am reușit să ne montăm așa cum trebuie, deci rămânem și pentru meciul de miercuri, în care sperăm să ne schimbăm atitudinea și apărarea în primul rând”, a declarat Mihai Silvășan.

“Cred că este a doua oară în acest sezon când primim 100 de puncte. Am pierdut prea multe mingi, iar ei au jucat cu mai multă energie. În ultimul sfert au înscris aproape 30 de puncte, mult prea mult. Trebuie să mergem mai departe. Încă ne aflăm la conducere în serie și vom arăta o altă față miercuri”, a spus și căpitanul echipei clujene, Patrick Richard.

Comenteaza