U-BT, gata de primul meci din semifinalele Ligii Naționale: “Cel mai important este să evoluăm bine şi să câştigăm”

U-BT, gata de primul meci din semifinalele Ligii Naționale: “Cel mai important este să evoluăm bine şi să câştigăm”
| Foto: championsleague.basketball

Campioana României se va duela pe teren propriu cu FC Argeș Pitești în penultimul act al play-off-ului.

După ce a câștigat în minimum de meciuri seria cu CSU Sibiu, U-BT întâlnește o echipă ce a avut nevoie de meci decisiv pentru a trece de SCM U Craiova. În plus, piteștenii se confruntă și cu probleme medicale, iar Toarlyn Fitzpatrick, Nikola Jevtovic, Konstantinos Gontikas și Ray Thornton nu vor evolua la Cluj.

Chiar dacă elevii săi sunt favoriți, Mihai Silvășan îndeamnă la concentrare și speră că echipa va evolua bine și va obține un nou succes.

“Ne gândim la jocul nostru, ne dorim să luăm fiecare meci pas cu pas. Nu ne gândim la calificare, vrem să jucăm un baschet de calitate. Cel mai important este să evoluăm bine în primul meci şi să câştigăm. Am aflat că au probleme medicale, iar dacă vor veni fără acei jucători, cu siguranţă nu vor fi atât de competitivi.

Cu siguranţă nu vor ceda şi vor veni aici fără nimic de pierdut. Va fi un meci ciudat din punct de vedere tactic, ei joacă fără pivot. Indiferent de adversar, noi trebuie să ne vedem de joc, să avem intensitate şi nu ne dorim să facem vreo surpriză neplăcută”, a spus antrenorul.

Primul meci al seriei dintre U-BT Cluj și FC Argeș Pitești e programat astăzi, de la 18:30.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza