U-BT, gata pentru lupta din play-off-ul Ligii Naționale: “Dacă noi vom fi profesioniști, nu cred că vom avea probleme”

U-BT, gata pentru lupta din play-off-ul Ligii Naționale: “Dacă noi vom fi profesioniști, nu cred că vom avea probleme”
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Formația clujeană a încheiat sezonul regulat pe primul loc, iar în prima rundă a play-off-ului se va duela cu CSM Galați.

U-BT a suferit doar trei înfrângeri în actuala ediție de campionat, însă finalul sezonului regulat a scos în evidență o serie de slăbiciuni ale “studenților”. Totuși, clujenii sunt optimiști înaintea debutului în play-off, chiar dacă în primul meci al seriei cu CSM Galați nu îl vor avea pe bancă pe antrenorul Mihai Silvășan.

”Începe play-off-ul, premiul e titlul de campioană. Acesta e scopul nostru, am așteptat să vedem cu cine vom juca. Până la urmă numele adversarului nu contează, fiecare echipă care a intrat în play-off are valoare. Trebuie să îi respectăm, dar în primul rând să fim concentrați la meciurile noastre. În ultimul timp noi am avut multe ședințe în care am analizat meciurile, am încercat să dăm un refresh. Există și oboseală, dar cred că suntem pregătiți pentru lupta finală.

Fiecare echipă a intrat în play-off pentru că a meritat. Au forța lor, Galați e o echipă care joacă un sistem dificil, cu schimbare în apărare. Totuși, valoarea noastră ne permite să fim preocupați doar de jocul nostru. Dacă noi vom fi profesioniști, nu cred că vom avea probleme. Dacă nu vom intra concentrați, ei sunt capabili de surprize”, a spus Branko Cuic.

“Cred că am avut un sezon bun, chiar dacă spre final am pierdut câte meciuri. Să reușești un sezon întreg să rămâi neînvins e foarte complicat. Noi am reușit 23 de victorii și am suferit doar trei înfrângeri. Începe play-off-ul și trebuie să fim pregătiți, concentrați. Nu am avut niciodată un astfel de record în sezonul regulat, dar acum nu mai contează, play-off-ul e un nou sezon.

E bine că avem avantajul terenului propriu, dar nu putem privi de sus nicio echipă. Trebuie doar să ne pregătim în fiecare zi și să luăm fiecare joc în parte. Avem o chimie bună, de la început am simțit că aici e o familie. Le mulțumesc colegilor și antrenorilor pentru asta”, a declarat și Marquis Wright.

Comenteaza