U-BT, gata pentru startul noului sezon al Basketball Champions League. “Obiectivul nostru este calificarea în grupe”

U-BT, gata pentru startul noului sezon al Basketball Champions League. “Obiectivul nostru este calificarea în grupe”
| Foto: U-BT

Formația clujeană va evolua în Bulgaria, la Botevgrad, iar primul meci din preliminarii va fi împotriva celor de la KK Igokea, club din Bosnia Herzegovina.

U-BT a plecat la sud de Dunăre cu gândul la o calificare în grupele Basketball Champions League. Clujenii se vor duela cu KK Igokea în primul meci, iar dacă vor învinge, ultimul adversar înaintea grupelor se va alege dintre Fribourg Olympic și Sporting Lisabona. În ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă Richard și Santa, “studenții” doresc să se întoarcă învingători de la Botevgrad.

“Urmează o deplasare în Bulgaria. Suntem pe ultima sută de metri înainte de meciul decisiv cu Igokea. Am plecat încrezători în șansele noastre. Ne-am pregătit bine în ultimele trei săptămâni în care ne-am aflat în formulă completă. Am avut și cinci partide amicale în care am văzut lucruri bune, dar și aspecte care pot fi îmbunătățite.

Obiectivul nostru este calificarea în grupe. Vrem să luăm totul pas cu pas, nu ne gândim la al doilea meci. Ne concentrăm doar pe prima partidă. Fără o concentrare maximă asupra primului meci, cu siguranță nu va putea exista un al doilea joc.

Tot lotul este apt, chiar dacă am avut mici probleme cu Patrick Richard și cu Santa. Ei s-au antrenat normal și suntem încrezători că putem face o figură frumoasă în Bulgaria”, a declarat Mihai Silvășan.

Baschetbalistul Patrick Richard a completat spusele antrenorului. “Suntem entuziasmați că ne așteaptă acest meci. Ne-am pregătit bine în cele cinci meciuri de verificare. Ne-am întors acasă și am continuat antrenamentele. Suntem obișnuiți unul cu celălalt și știm că ne așteaptă un adversar dificil. Pe hârtie au jucători valoroși, însă noi ne gândim doar să ajungem în grupele Champions League”, spune americanul.

Lotul deplasat de U-BT în Bulgaria: Patrick Richard, Gregory Vargas, Andrija Stipanovic, Nestor Colmenares, Donatas Tarolis, Justin Edwards, Karel Guzman, Ștefan Grasu, Nandor Kuti, Dragoș Lungu, David Vida, Szabolcs Santa. Partida dintre U-BT și KK Igokea se va desfășura în 23 septembrie, de la 20:30. 

loading...
Comenteaza