U-BT, gata pentru un nou duel de foc în Liga Națională: “Mergem la Pitești să dăm tot ce avem mai bun”

U-BT, gata pentru un nou duel de foc în Liga Națională: “Mergem la Pitești să dăm tot ce avem mai bun”
| Foto: u-bt.ro

Echipa clujeană va juca în a doua etapă din campionat împotriva celor de la BCMU Argeș, ultima repetiție înainte de debutul “studenților” în grupele FIBA Europe Cup.

După victorie obținută în fața celor de la Dinamo, scor 100-90, U-BT are parte de o nouă deplasare complicată. Baschetbaliștii clujeni vor evolua la Pitești, în fața unei formații care a debutat cu dreptul în noul sezon. Elevii lui Florin Nini au reușit să învingă SCM Timișoara, scor 84-71, după un meci pe care l-au controlat. Principalele pericole din tabăra piteșteană vor fi Goran Gajovic și Justas Tamulis, jucători sosiți în această vară.

Mihai Silvășan a prefațat partida împotriva argeșenilor. “Ne așteaptă un meci foarte greu, Piteștiul vine după o victorie concludentă la Timișoara. Au o echipă bună, cu obiective îndrăznețe. Beneficiază de o bancă lungă și joacă un baschet agresiv, în special acasă. Kerron Johnson a suferit o accidentare ușoară în partida cu Dinamo. Nu s-a antrenat ieri, doar astăzi a efectuat antrenament. Credem că la ora jocului va fi apt să evolueze. Mergem la Pitești să dăm tot ce avem mai bun și să câștigăm”, a declarat tehnicianul.

Partida dintre U-BT Cluj și BCMU Argeș Pitești se va disputa astăzi, de la ora 17:15 și va fi transmisă de Digisport 4 și Look Sport.

Comenteaza