U-BT, gata să facă meciul vieții cu Oradea. Bătălia decisivă pentru finala campionatului se dă la Cluj

U-BT, gata să facă meciul vieții cu Oradea. Bătălia decisivă pentru finala campionatului se dă la Cluj
U-BT Cluj o va întâlni pe CSM Oradea, sâmbătă, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, în cel de-al cincilea meci din semifinalele Ligii Naționale.

După primele patru jocuri din această fază, scorul este 2-2. Baschetbaliștii de la U-BT au reușit să câștige meciurile 1 și 2, dar le-au pierdut pe ultimele 2, iar învingătoarea de sâmbătă va stabili a doua finalistă din actuala ediție de campionat. Prima formație calificată în ultimul act este Steaua, care a trecut cu 3-1 la general de CSU Sibiu.

"Urmează meciul decisiv, va fi care pe care, ambele echipe își doresc să treacă mai departe. Noi, ca să reușim acest lucru, trebuie sa avem evoluții mai bune decât am avut în meciurile de la Oradea. Am analizat în amănunt meciurile și cred că știm cu ce am greșit și ce trebuie să îmbunătățim, dar vom vedea la ora meciului dacă suntem în stare să facem lucrul acesta. Ne dorim foarte mult să câștigăm, ne dorim să avem o altă intensitate și o altă mentalitate încă de la începutul meciului, ne dorim să nu mai începem cu minus 10-15 puncte după primul sfert. Eu cred că avantajul terenului propriu contează foarte mult într-un astfel de meci. Sunt ferm convins că sala va fi arhiplină, îi așteptăm pe suporteri să ne împingă de la spate", a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

Pentru duelul de sâmbătă, U-BT nu îl va avea la dispoziție pe Aleksandar Rasic. Acesta s-a accidentat grav în finalul meciului 4, disputat la Oradea.

"Va fi greu fără Rasic, este un jucător foarte bun, este un jucător care nu doar prin evoluțiile strict din teren ne ajută, dar și caracterul lui ne ajută și faptul că este unul dintre liderii echipei, însă eu sper ca ceilalți băieți să se motiveze, toți au valoare și toți pot să joace la un nivel de baschet ridicat", a explicat Silvășan.

U-BT Cluj - CSM Oradea se joacă sâmbătă, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor "Horia Demian".

Bilanțul primelor 4 confruntări dintre U-BT și CSM Oradea din semifinalele Ligii Naționale:

U-BT Cluj - CSM Oradea 86-73 (meci 1, Sala Sporturilor "Horia Demian")
U-BT Cluj - CSM Oradea 103-96 (meci 2, Sala Sporturilor "Horia Demian")
CSM Oradea - U-BT Cluj 69-59 (meci 3, Sala Sporturilor "Antonio Alexe", Oradea)
CSM Oradea - U-BT Cluj 85-76 (meci 4, Sala Sporturilor "Antonio Alexe", Oradea)

Comenteaza