U-BT, în fața celui mai important meci al anului: "Cu ajutorul celor 10.000 de oameni prezenți în sală ne dorim să obținem victoria"

U-BT, în fața celui mai important meci al anului: "Cu ajutorul celor 10.000 de oameni prezenți în sală ne dorim să obținem victoria"
| Foto: championsleague.basketball

Campioana României se duelează cu MHP Riesen Ludwigsburg în meciul decisiv din sferturile de finală ale Basketball Champions League. 

După ce ambele formații au profitat de avantajul terenului propriu în primele două jocuri, seria revine la Cluj-Napoca. BT Arena va fi din nou arhiplină, iar Mihai Silvășan speră că aportul fanilor va contribui la obținerea victoriei în fața unei echipe extrem de puternice. 

"Ca orice meci decisiv are o încărcătură aparte. E cu siguranță cel mai important meci pe care îl avem de disputat în acest sezon până în prezent. Jucăm cu o echipă foarte bună, toată lumea a văzut asta.

În primele două meciuri am avut destul de mari probleme în a depăși apărarea lor agresivă. Sunt cunoscuți pentru acest aspect al jocului, sunt foarte agresivi, buni la recuperări ofensive.

Noi încercăm să fim mai buni și, cu ajutorul celor 10.000 de oameni prezenți în sală, ne dorim să obținem victoria și, implicit, calificarea în Final Four.

Am văzut meciul pe care l-au pierdut cu Bayern. Au jucat cu o echipă de Euroligă, deci cu totul alt nivel. Ei au ales să își odihnească doi jucători foarte importanți, Happ a jucat 9 minute, iar Hulls a jucat 11 minute. Cu siguranță principalul lor obiectiv este să ne învingă pe noi", a spus antrenorul campioanei României. 

La rândul său, căpitanul celor de la U-BT, Patrick Richard a vorbit despre duelul contra formației germane. 

"Cu siguranță va fi un meci foarte complicat, contra unei echipe puternice. Suntem nerăbdători să jucăm din nou în fața fanilor noștri. Sala va fi din nou plină, iar noi suntem concentrați pe ceea ce trebuie să facem.

Trebuie să corectăm greșelile din meciul 2 și să fim mult mai buni pentru a avea șansa de a câștiga.

E cu siguranță o plăcere să joci într-un asemenea meci. Aveam așteptări, dar nimeni nu cred ca bănuia ca vom ajunge aici. Am continuat să fim mai buni de la meci la meci.

Faptul ca reușim să aducem 10.000 de oameni în tribune este incredibil și trăim momentul. Trebuie să executăm foarte bine planul pentru a învinge", a declarat Richard.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și MHP Riesen Ludwigsburg este programată marți, de la 19:00.

Comenteaza