U-BT începe astăzi returul sezonului regulat din EuroCup

U-BT începe astăzi returul sezonului regulat din EuroCup
| Foto: euroleaguebasketball.net

Campioana României se duelează cu Turk Telekom Ankara, vicecampioana stagiunii trecute.

Aflați pe locul secund la jumătatea sezonului regulat, cu un record de 7-2, "studenții" întâlnesc o echipă ce nu se regăsește, deși a jucat finala EuroCup în primăvară. Turcii au un record de 1-8, singura echipa pe care au reușit să o învingă fiind Buducnost Podgorica.

Astfel, echipa clujeană s-a deplasat cu ambiții mari la Ankara și speră să obțină un nou succes în fața celor de la Turk Telekom, așa cum s-a întâmplat în tur, când U-BT a câștigat cu 80-71.

"Urmează un meci cu o echipă foarte talentată, însă o echipă cu probleme până acum. Sper să profităm de acest lucru și să învingem. Nu va fi ușor, vom juca în deplasare. Sper să poată evolua și Bryce Jones. Suntem pregătiți să facem un meci bun și să obținem o nouă victorie!", a declarat antrenorul.

"Este un meci important pentru noi, chiar dacă cei de la Turk Telekom nu au obținut rezultatele pe care le așteptau. Pe de altă parte, au unul dintre cele mai puternice loturi din EuroCup și cu siguranță pot fi mai buni. Eu cred în forța grupului nostru și sunt convins că putem continua să jucăm bine!a spus și Andrija Stipanovic.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Turk Telekom Ankara se va disputa astăzi, de la 19:00.

Comenteaza