U-BT începe cursa pentru apărarea trofeului Cupei României. Cum vor aborda "studenții" turneul Final 8

U-BT începe cursa pentru apărarea trofeului Cupei României. Cum vor aborda "studenții" turneul Final 8
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Formația pregătită de Mihai Silvășan se va duela cu CSO Voluntari în sferturile de finală ale competiției.

U-BT Cluj-Napoca începe turneul Final 8 al Cupei României din postura de campioană en-titre, în urma trofeului cucerit anul trecut la Constanța. "Studenții" speră să își apere trofeul în competiția a cărei fază finală se va juca la Cluj-Napoca.

"Băieții sunt motivați să câștige primul trofeu pus în joc în acest sezon competițional. În ultima perioadă am avut mici probleme de sănătate, însă acum sunte apți. Ultimele 3 antrenamente de când am venit la Lietkabelis au fost foarte bune, chiar și meciul cu Sibiu a fost un test foarte bun.

Cred că suntem pregătiți pentru această provocare de a câștiga Cupa. Evident că trebuie să ne concentrăm pe primul meci, toată atenția noastră e spre meciul cu Voluntari. Mă aștept să fie plină sala, așteptăm pe toată lumea care vrea să ne susțină și promitem că vom avea o evoluție care să ne dea șanse să câștigăm acest meci.

Voluntari poate pune probeme serioase. Primele meciuri din acest sezon nu au fost deloc ușoare. La Cluj ne-au condus bună parte din meci și a trebuit să ne întrebuințăm serios pentru a câștiga la 3 puncte diferență. Este o echipă periculoasă, fizică, ce poate juca un baschet de calitate. Trebuie să fim extrem de atenți", a declarat Mihai Silvășan.

"Ne pregătim tot sezonul pentru a fi în cea mai bună formă în aceste momente. Este primul trofeu pus în joc și vom da tot ce avem mai bun pentru a ne îndeplini obiectivul. Faptul că jucăm acasă va fi o motivație în plus pentru noi.

Va fi și un ajutor pentru că fanii mereu ne-au fost alături și cu siguranță le vom simți prezența. Toate echipele vor da ce au mai bun și trebuie să fim pregătiți", a spus și Emi Cățe.

Primul meci pentru U-BT Cluj-Napoca, cel cu CSO Voluntari e programat joi, 15 februarie, cu începere de la ora 20:30.

Comenteaza