U-BT începe noul sezon așa cum l-a încheiat pe precedentul. Duel cu CSM Oradea pentru "studenți"

U-BT începe noul sezon așa cum l-a încheiat pe precedentul. Duel cu CSM Oradea pentru "studenți"
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României întâlnește în primul meci al stagiunii formația cu care s-a duelat atât în finala Ligii Naționale, cât și în cea a Cupei României.

După stagii de pregătire în Serbia și în Grecia, U-BT a revenit acasă și e pe punctul de a începe noul sezon. Elevii lui Mihai Silvășan încep cu două dueluri în Cupa României, primul dintre ele fii reeditarea finalei din stagiunea trecută, contra rivalei CSM Oradea.

Alături de cele două formații, din Grupa B a primei faze din Cupa României mai face parte Dinamo, echipă cu care "studenții" se vor întâlni sâmbătă. Prima clasată din această grupă se califică la turneul final al Cupei, în timp ce calificarea formației de pe locul al doilea depinde de coșaverajul general.

"Începem extrem de tare acest nou sezon competițional. Primul meci oficial este împotriva unei echipe foarte bune. Probabil, echipa care va pierde primul meci nu se va califica în faza următoare.

Așa a fost tragerea la sorți, chiar dacă, din punctul meu de vedere, nu este în regulă. Sunt convins că și cei de la Oradea cred la fel. Sunt șanse mari ca Turneul Final 8 să fie fără una dintre cele mai bune echipe din România.

Cu siguranță mergem la Oradea pentru a ne califica și a ajunge în faza finală. Toată lumea e aptă, sănătoasă și așteptăm cu nerăbdare să jucăm", a declarat Mihai Silvășan.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea se va disputa astăzi, de la 19:00, în timp ce jocul dintre "studenți" și Dinamo va avea loc sâmbătă, de la aceeași oră.

Comenteaza