U-BT începe returul sezonului regulat din EuroCup cu un eșec. "Studenții", învinși în Turcia

U-BT începe returul sezonului regulat din EuroCup cu un eșec. "Studenții", învinși în Turcia
| Foto: euroleaguebasketball.net

Campioana României a pierdut în fața celor de la Turk Telekom Ankara, scor 95-84.

Timp de minute bune, cele două echipe au mers cap la cap. Karel Guzman a încercat să rupă echilibrul, însă fără succes. Turcii au revenit, ba mai mult, au avut un run de 12-0 și au reușit să se distanțeze, iar după 10 minute conduceau cu 26-18.

Clujenii au încercat să micșoreze ecartul în sfertul secund, însă fără succes. În ciuda eforturilor lui Patrick Richard, care a fost eficient de la mare distanță, așa au fost și majoritatatea baschetbaliștilor echipei gazdă, iar la pauză, Turk Telekom Ankara conducea cu 53-48.

După revenirea pe parchet, "studenții" s-au apropiat la doar un singur punct, dar turcii au continuat să mențină aceeași acuratețe la aruncările de 3 puncte și și-au menținut avantajul. Chiar și așa, D.J. Seeley a egalat la 66 pe final de sfert, iar ultimele 10 minute se anunțau a fi tensionate.

Gazdele au păstrat aceeași intensitate și în ultima parte a jocului, în timp ce elevii lui Mihai Silvășan au părut lipsiți de inspirație în multe momente. Imediat după jumătatea sfertului, ecartul era unul format din două cifre, iar U-BT nu a mai reușit să revină. Astfel, Turk Telekom Ankara se impune cu 95-84, iar campioana României suferă cel de-al treilea eșec al sezonului în EuroCup.

Cei mai buni marcatori ai echipei clujene au fost Patrick Richard și Andrija Stipanovic (ambii câte 15 puncte), fiind urmați de D.J. Seeley (13 puncte, 3 recuperări).

Comenteaza