U-BT începe sezonul din Liga Națională cu un duel tare. Ce spune Mihai Silvășan despre meciul cu CSM Oradea

U-BT începe sezonul din Liga Națională cu un duel tare. Ce spune Mihai Silvășan despre meciul cu CSM Oradea
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României întâlnește cea mai mare rivală din ultimii ani, în prima etapă a noii stagiuni interne.

Învinși de Cedevita Olimpija Ljubljana la debutul în EuroCup, scor 93-86, "studenții" speră să înceapă cu dreptul în Liga Națională. Primul adversar se anunță a fi însă unul puternic, CSM Oradea, mare rivală a clujenilor.

Cele două echipe s-au întâlnit în perioada de pregătire, când U-BT a câștigat cu 93-84. Așadar, duelul va fi primul oficial după finala de anul trecut în care tot clujenii au avut câștig de cauză, scor 4-1 la general.

Mihai Silvășan a prefațat partida și chiar dacă știe că CSM Oradea va da totul pentru a încurca trupa clujeană, elevii săi sunt pregătiți să bifeze un nou succes contra principalei rivale la titlu.

"Este primul meci pe care îl jucăm în Liga Națională. Întâlnim o echipă bună, principala noastră contracandidată la titlu. Evident că ne dorim să câștigăm, venim după un meci nu tocmai reușit în Europa.

Pentru meciul de mâine vor rămâne în afara lotului D.J. Seeley și DeShawn Stephens. De asemenea, Guzman este în continuare în proces de recuperare, la fel ca Tudor Șomăcescu.

Cred că avem resursele necesare pentru a face un meci bun și a câștiga. Ne concentrăm foarte mult pe jocul nostru și vrem să ne îmbunătățim evoluția din mai multe puncte de vedere", a declarat antrenorul.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea se va disputa duminică, de 19:00.

Comenteaza