U-BT încheie anul cu o calificare în Final Four-ul Cupei României

U-BT încheie anul cu o calificare în Final Four-ul Cupei României
| Foto: championsleague.basketball

Campioana s-a impus și în meciul retur din sferturile de finală, contra lui Dinamo, scor 83-76.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Formația clujeană a încheiat 2021 cu un succes și a obținut biletele pentru Final Four-ul Cupei României. După ce în manșa tur a sferturilor de finală, “studenții” s-au impus cu 72-68 pe terenul lui Dinamo, campioana a învins și pe teren propriu, scor 83-76, într-un joc în care tinerii au avut șansa să strălucească.

“A fost un meci în care ne-am reușit ce ne-am propus. Și aici nu mă refer doar la calificarea în Final Four. Evident, acesta era obiectivul principal. Ne doream să arătăm o altă față după meciul de la București.

Cred că din primul minut am arătat-o, mai puțin în ultimul sfert, când ne-am relaxat și am folosit formule de joc pe care nu le ultilizez în mod obișnuit. Sunt extrem de mulțumit de felul cum au reacționat băieții și cum am continuat meciul până în sfertul patru.

Le mulțumim fanilor că sunt alături de noi și că ne susțin la fiecare meci. Sperăm ca pandemia să nu ne mai dea bătăi de cap și să nu oprească suporterii din a veni la sală. Le urez un an nou fericit și să aibă parte doar de lucruri bune alături de noi. Sper să ne bucurăm în iunie împreună de succesele noastre”, a declarat Mihai Silvășan.

Cel mai bun marcator al formației clujene a fost Elijah Stewart (19 puncte, 7 recuperări), urmat de Nandor Kuti (13 puncte, 5 recuperări) și Dustin Hogue (12 puncte, 8 recuperări).

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza