U-BT, înfrângere în semifinalele Ligii Naționale. Clujenii vor disputa din nou finala mică a campionatului

U-BT, înfrângere în semifinalele Ligii Naționale. Clujenii vor disputa din nou finala mică a campionatului
| Foto: u-bt.ro

"Studenții" au cedat în meciul al patrulea al semifinalei, pe terenul campioanei en-titre, CSM Oradea, scor 91-86 și au ratat finala pentru al doilea an consecutiv. 

A doua partidă disputată în Sala Sporturilor Antonio Alexe” a avut un start echilibrat. Treptat, orădenii au preluat inițiativa și un run de 9-0 în minutele de final ale sfertului au dus scorul la 24-14. În cea de-a doua perioadă de joc, clujenii au încercat în premanență să egaleze și chiar au reușit să se apropie la o singură posesie. Totuși, gazdele au controlat foarte bine, air la pauză aveau un avantaj de cinci puncte, 48-43.

La revenirea de la cabine, jocul s-a desfășurat după aceleași coordinate. Trupa condusă de Cristi Achim s-a aflat la conducerea jocului și a păstrat distanța față de “studenți”. Totuși, ulltimul sfert se anunța a fi unul incendiar, după ce clujenii au venit la doar patru puncte, 67-63. În prima jumătate a ultimului sfert, jocul s-a mutat rapid de la un panou la altul, iar băieții lui Mihiai Silvășan au reușit chiar să egaleze. Ultimele minute au fost de foc, cele două formații fiind despărțite de doar o posesie. În cele din urmă, orădenii au fost mai eficienți și au reușit să învingă cu 91-86 și s-au calificat în finala Ligii Naționale. 

Cel mai bun marcator al clujenilor a fost Kyndall Dykes, cu 22 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. 

Comenteaza