U-BT, înfrângere surprinzătoare în Liga Națională

U-BT, înfrângere surprinzătoare în Liga Națională
| Foto: u-bt.ro

Echipa clujeană a cedat pe propriul teren în fața celor de la SCMU Craiova, scor 88-94, și a ajuns la al doilea eșec al sezonului în campionat. 

Prima parte a duelului din Sala Polivalentă a fost una echilibrată. Clujenii au reușit să se distanțeze, însă oaspeții au revenit rapid. Craiovenii au preluat conducerea, iar după primele 10 minute tabela indica 23-22 pentru SCMU. "Studenții" au început slab sfertul secund și au suferit la capitolul concentrare.

Oaspeții au profitat și au reușit sa ia chiar și un avantaj de 12 puncte. Totuși, grație preciziei lui Ate de la mare distanță și a unui joc colectiv bun, U-BT a revenit pe tabela, iar la pauză, oltenii aveau doar un punct avans, 49-48. Clujenii au revenit mai montați de la cabine și au preluat inițiativa.

În ciuda opoziției oaspeților, "studenții" și-au făcut jocul obișnuit și au reușit să controleze partida. Înaintea ultimului sfert, scorul era 68-60 pentru gazde. Ultimele 10 minute au fost pe muchie de cuțit: craiovenii au revenit în joc și chiar au întors rezultatul. U-BT nu a reușit să revină și a pierdut, scor 88-94.

Comenteaza