U-BT, invincibilă în Liga Națională. Clujenii au trecut și de SCM U Craiova

U-BT, invincibilă în Liga Națională. Clujenii au trecut și de SCM U Craiova
| Foto: fiba.basketball

Echipa pregătită de Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan s-a impus și în runda cu numărul șase din Grupa A și are maximum de puncte în startul sezonului.

Deși gazdele au încercat să pună stăpânire pe joc încă de la început, clujenii nu s-au speriat de adversari și au reușit să conducă cu 26-20 după primele 10 minute. În sfertul secund, craiovenii au fost mai activi în ofensivă și au reușit anuleze avantajul oaspeților și au intrat în avantaj la cabine, scor 44-41. Totuși, U-BT nu a mai avut probleme în partea a doua a jocului. “Studenții” au jucat precis și s-au impus fără emoții, scor 81-74.

Cei mai buni jucători de la U-BT au fost Richard (24 de puncte, 5 recuperări), Johnson (23 de puncte, 6 pase decisive) și Zganec (10 puncte, 8 recuperări).

“Un meci greu, cu o echipă bună din Liga Națională. Am început foarte bine meciul, după care am avut 5-7 minute de insconstanță atât pe faza de atac, cât și pe faza de aparare, ceea ce a făcut să pierdem avantajul de 12 puncte. Știam că este o echipă care se bazează mult pe aruncări de 3 puncte și am permis niște aruncări ușoare.

În repriza a doua am arătat consistența în joc și am avut o apărare precisă, care ne-a adus victoria. Pentru noi urmează un meci foarte important. Vom face tot ce ține de noi să fim recuperați 100% și să reușim să învingem echipa din Bulgaria pentru a ne asigura încă de pe acum locul în faza următoare a FIBA Europe Cup”, a declarat Mihai Silvășan la finalul partidei.

Pentru U-BT urmează un duel în FIBA Europe Cup, împotriva lui Balkan Botevgrad. Partida din Bulgaria se va disputa miercuri, de la ora 19:00.

Comenteaza