U-BT își continuă șirul victoriilor. A trecut de KB Peja și e calificată în faza următoare din Europe Cup

U-BT își continuă șirul victoriilor. A trecut de KB Peja și e calificată în faza următoare din Europe Cup
Baschetbaliștii clujeni s-au impus, miercuri seara, cu 99-76, pe terenul formației kosovare KB Peja, în cel de-al patrulea meci din grupele FIBA Europe Cup.

Este a patra victorie consecutivă obținută de "studenți" în această competiție. Echipa lui Silvășan are o serie strălucitoare și în Liga Națională, cu trei succese la rând. "Alb-negrii" au învins, sâmbătă seara, Steaua (95-84) și sunt lideri în campionat, cu 11 puncte. U-BT ocupă primul loc și în grupa G din Europe Cup, cu 8 puncte.

Universitatea a încheiat controlat autoritar primele două sferturi, 21-13, respectiv 51-30. Baschetbaliștii clujeni și-au continuat asaltul și în repriza a treia, 75-50, câștigând partida din Kosovo la o diferență de 23 puncte, 99-76. Cu patru victorii în primele patru jocuri, U-BT este calificată în faza următoare a grupelor FIBA Europe Cup. 

Punctele "studenților" au fost marcate de Modoveanu 25(7recuperări, 2 pase decisive), Rasic 20(4 rec, 5 pase decisive), Adamovic 19(4 rec, 6 pase decisive), Barro 14(8 recuperări, 3 pase decisive), Dykes 8( 2 rec, 4 pase decisive), Torok 6, Pustozvonov 5(2 rec, 3 pase decisive), Toth 2 (1 recuperare), Tudor Gheorghe (1 rec, 2 pase decisive).

"Cheia rezultatului din această seară a fost intensitatea cu care am intrat în meci și dorința de ne întoarce cu o victorie la Cluj. Oricine își dorește astfel de procentaje de la trei puncte, așa cum am avut noi în prima repriză, respectiv 9 din 14", a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, pe u-bt.ro.

Pentru "alb-negri" urmează partida de acasă cu SCM Craiova, din Liga Națională. Meciul se va disputa duminică, 13 noiembrie 2016, la Sala Sporturilor Horia Demian, de la ora 18:00. Miercurea viitoare, tot la Horia Demian, U-BT va primi vizita turcilor de la Gaziantep în cea de-a cincea etapă din grupele FIBA Europe Cup. Viitoarea adversară a Universității ocupă locul secund din grupă, cu 7 puncte. Pe 3 se află KB Peja (5 puncte), iar pe 4 Petrolina Aek Larnaka (4 puncte).

Comenteaza