U-BT își dorește revanșa contra lui Hapoel Holon: “Gândul nostru este doar la victorie”

U-BT își dorește revanșa contra lui Hapoel Holon: “Gândul nostru este doar la victorie”
| Foto: championsleague.basketball

Formația clujeană se va duela pe teren propriu cu echipa din Israel, în cel de-al patrulea meci din grupele Basketball Champions League.

După ce a suferit în meciul tur prima înfrângere a sezonului, U-BT speră la revanșă în fața celor de la Hapoel Holon. Deși recunoaște valoarea adversarului, Mihai Silvășan consideră că elevii săi s-ar putea impune dacă reușesc să reducă din erorile din partida tur.

”Jucăm un meci dificil, cu o echipă foarte bună, una dintre formațiile de top din Israel, care ne-a făcut să pierdem singurul meci din acest sezon. Evident ne dorim să ne luăm revanșa pentru înfrângerea de acum două săptămâni, însă nu va fi ușor.

Sunt o echipă agreisvă, atât în apărare, cât și în atac, joacă în viteză, aruncă bine și mult de la trei puncte și merg încontinuu la recuperări ofensive. Gândul nostru este doar la victorie și sper să avem forța necesară pentru a învinge.

Cred că trebuie să fim mai consistenți în joc. Jucăm cu o echipă care taxează orice fel de greșeală. În Israel am avut un meci prost spre foarte prost din punct de vedere ofensiv și chiar și așa am avut unele șanse, chiar în sfertul trei când am condus la 5-6 puncte. Cu siguranță aici va fi un meci extrem de greu și trebuie să fim constanți în a face lucrurile bine”, a declarat Mihai Silvășan.

“Sunt o echipă bună, însă cred că noi am făcut puțin prea multe greșeli în primul meci. Am mers cap la cap cu ei până la finalul sfertului trei, când am avut probleme cu aruncările și nu am mai reușit să înscriem. Cred că dacă ne ținem de jocul nostru și suntem mai concentrați în defensivă avem o șansă bună pentru că sunt de părere că e un joc ce poate fi câștigat”, a spus și Dustin Hogue.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Hapoel Holon se va disputa miercuri, de la 19:30, în BT Arena. 

Comenteaza