U-BT își dorește revanșa în fața lui CSO Voluntari: “Băieții sunt motivați să obțină o victorie”

U-BT își dorește revanșa în fața lui CSO Voluntari: “Băieții sunt motivați să obțină o victorie”
| Foto: championsleague.basketball

Formația clujeană întâlnește echipa ce i-a cauzat prima înfrângere în competițiile interen, în actuala stagiune.

După două eșecuri consecutive, contra spaniolilor de la Unicaja Malaga și a rivalilor de la CSU Sibiu, “studenții” sunt în căutarea unui succes care să pună capăt formei slabe. Totuși, următorul adversar al campioanei României este deținătoarea Cupei, CSO Voluntari.

Ilfovenii au reușit să îi învingă pe clujeni în semifinalele Cupei României, iar elevii lui Mihai Silvășan își doresc revanșa în fața formației conduse de Sasa Ocokoljic.

“Este un meci cu principala noastră contra-candidată la locul I la finalul sezonului regulat. De asemenea, Voluntariul este una dintre candidatele la titlu. Dacă vom reuși să câștigăm, ne vom consolida locul I. Miza este destul de mare, chiar dacă mai sunt multe meciuri de jucat.

Ne dorim să ne luăm revanșa după semifinala Cupei României în care am pierdut, precum și să ne revenim după ultimele două meciuri. Evoluția noastră nu a strălucit și trebuie să ieșim din această pasă proastă. Am avut antrenamente bune după meciul de la Sibiu, băieții sunt motivați să obțină o victorie”, a spus Mihai Silvășan.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și CSO Voluntari este programată marți, 15 martie, de la 19:00, în BT Arena.

Comenteaza