U-BT joacă astăzi ultimul meci pe teren propriu în grupele EuroCup

U-BT joacă astăzi ultimul meci pe teren propriu în grupele EuroCup
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României primește vizita italienilor de la Dolomiti Energia Trento.

Înaintea etapei, U-BT Cluj-Napoca are deja asigurată prezența pe podiumul Grupei B, însă țintește o clasare cât mai bună la finalul acestei faze. În schimb, echipa italiană se află în lupta pentru menținerea unui loc de play-off.

În partida tur, "studenții" s-au impus categoric, scor 98-60 și speră la un nou succes împotriva celor de la Dolomiti Energia Trento, chiar dacă nu se vor putea baza pe D.J. Seeley, suspendat în urma faultului descalificator din meciul cu ratiopharm Ulm.

"Suntem nerăbdători înainte de meci. Luăm fiecare joc în parte, ne bucurăm că vom fi în fața fanilor, în special din cauza faptului că e ultimul meci acasă în grupă. Întâlnim o nouă echipă bună, care se luptă pentru play-off. Încă din prima zi, după ce antrenor a făcut echipa, știam că va fi vorba doar despre chimia pe care o vom avea.

Nu am jucat mult înainte de sezon, dar ne-am înțeles și pe teren și în afară, iar acum simțim că cerul e limita. Nu suntem mulțumiți cu locul 3, mai avem 3 meciuri și vrem să le câștigăm pe toate. Trento e o echipă pe care nu o prea poți citi. Noi încercăm să luăm fiecare meci și ne dorim să câștigăm", a declarat căpitanul Patrick Richard înaintea partidei.

Jocul dintre U-BT Cluj-Napoca și Dolomiti Energia Trento se va disputa astăzi, de la 19:00.

Comenteaza