U-BT joacă astăzi un nou meci în EuroCup: "Vom întâlni o echipă experimentată și extrem de periculoasă acasă"

U-BT joacă astăzi un nou meci în EuroCup: "Vom întâlni o echipă experimentată și extrem de periculoasă acasă"
| Foto: euroleaguebasketball.net

Campioana României întâlnește Prometey Slobozhanske în runda cu numărul 8 a grupelor competiției continentale.

U-BT Cluj-Napoca a învins în etapa precedentă Joventut Badalona, una dintre favoritele la trofeu, însă în această săptămână are parte de un duel ce se anunță a fi echilibrat. Atât "studenții", cât și formația ucraineană care joacă la Riga au același record, 3 victorii și 4 eșecuri, după primele 7 etape.

Înaintea partidei, Mihai Silvășan a anunțat că are încredere în valoarea elevilor săi, dar recunoaște că pe clujeni îi așteaptă un joc complicat în Letonia.

"Un meci între două echipe care au aceeași linie statistică în clasament. Vom întâlni o echipă experimentată și extrem de periculoasă acasă.

Cei de la Prometey au jucători capabili să facă diferența. Feeling-ul meu legat de felul cum ne-am pregătit și legat de motivația băieților este unul foarte bun.

Mergem acolo motivați, vrem să facem un joc bun și să câștigăm. Va trebui să oferim un joc de calitate pentru a veni acasă cu victoria", a declarat Mihai Silvășan.

"Cu siguranță va fi un meci greu, suntem la egalitate în clasament. O victorie în deplasare ar fi foarte importantă pentru noi. Trebuie să jucăm bine atât în defensivă, cât și în ofensivă.

De asemenea, trebuie să fim noi înșine, iar aici mă refer la încrederea reciprocă și la punerea fiecăruia în valoare. Vrem să obținem primul nostru succes în deplasare și vom căuta soluții să ne îndeplinim obiectivul", a transmis și căpitanul Patrick Richard.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Prometey se va disputa astăzi, de la 19:00.

Comenteaza