U-BT joacă azi ultimul meci pe teren propriu în actualul sezon din EuroCup

U-BT joacă azi ultimul meci pe teren propriu în actualul sezon din EuroCup
| Foto: euroleaguebasketball.net

Campioana României va întâlni liderul Grupei A din competiția continentală, Prometey.

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca se pregătesc de ultima reprezentație în fața propriilor fani în actualul sezon din EuroCup. Elevii lui Mihai Silvășan vor întâlni Prometey, liderul Grupei A.

Campioana României vine după două eșecuri la rând, cu Joventut Badalona și CSM Oradea, însă speră la un succes pentru a răsplăti suporterii din BT Arena. În schimb, Prometey nu a mai pierdut din luna decembrie și are și un avantaj moral asupra "studenților", după ce a câștigat meciul tur, scor 105-82.

Cel mai bun marcator al ucrainenilor este Caleb Agda (15.4 puncte, 4.1 pase decisive), urmat de Gian Clavell (14.7 puncte, 2.2 pase decisive) și DJ Stephens (13.1 puncte, 5.8 recuperări). De asemenea, din lotul celor de la Prometey face parte și fostul "student" Dustin Hogue.

Înaintea partidei, Mihai Silvășan a primit și vești bune, Andrija Stipanovic este aproape refăcut și va evolua, după ce nu a mai jucat de la turneul final al Cupei României.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Prometey se va disputa astăzi, de la 19:30. Biletele pot fi achiziționate AICI.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza