U-BT, o nouă înfrângere în Italia. "Studenții" au pierdut la scor cu Brescia

U-BT, o nouă înfrângere în Italia. "Studenții" au pierdut la scor cu Brescia
| Foto: euroleaguebasketball.net

Campioana României a fost învinsă în etapa cu numărul 14 a grupelor EuroCup, scor 103-84.

Partida de la Brescia a început echilibrat, iar cele două echipe au mers cap la cap timp de minute bune. Gazdele au reușit mai întâi să se distanțeze la două posesii, însă după primele 10 minute diferența era de doar 3 puncte, 22-19.

Clujenii au început cu un parțial de 6-0 sfertul secund și i-au forțat pe italienii să ceară time-out. Timpul de odihnă i-a ajutat pe italieni, care au revenit în joc. Cu toate acestea, echilibrul s-a instaurat din nou, iar niciuna dintre formații nu a reușit să mărească decisiv ecartul. Așadar, la capătul primelor două sferturi Pallacanestro Brescia conducea cu 42-38.

Baschetbaliștii campioanei României au intrat excelent pe parchet după pauză, au reușit să preia conducerea, cu un parțial de 7-0. Ambele echipe au avut aceeași intensitate pe parcursul sfertului, iar cu 10 minute înainte de final diferența era aceeași în favoarea italienilor, scor 64-60.

U-BT Cluj a alergat în permanență după egalare în cea de-a patra perioadă de joc. Totuși, de fiecare dată când "studenții" reușeau să se apropie, gazdele refăceau diferența. Mai mult, spre final ecartul a crescut considerabil, iar gazdele s-au impus în cele din urmă, scor 103-84.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Kasey Shepherd (17 puncte, 6 pase decisive), urmat de Jalen Jones (14 puncte, 4 recuperări) și Andrija Stipanovic (12 puncte, 6 recuperări).

Comenteaza