U-BT, o nouă victorie în fața lui BCMU Argeș Pitești. Clujenii s-au impus și în Cupa României

U-BT, o nouă victorie în fața lui BCMU Argeș Pitești. Clujenii s-au impus și în Cupa României
| Foto: u-bt.ro

Echipa pregătită de Mihai Silvășan a avut parte din nou de un meci complicat, dar s-a impus în turul sferturilor de finală, scor 93-88. 

Startul partidei din Sala Polivalentă a fost unul foarte echilibrat. Niciuna dintre cele două formații nu au reușit să se distanțeze la mai mult de o posesie. Veștile proaste pentru clujeni au venit spre finalul perioadei de joc, când echipa lui Mihai Silvășan l-a pierdut pe Kyndall Dykes, accidentat. La finalul primelor 10 minute, scorul era 25-23 pentru oaspeți.

Piteștenii au început mai bine sfertul secund și au avut un parțial de 8-2, în primele minute de joc. Clujenii au forțat revenirea, dar au fost împiedicați de Mladen Jeremic, care a oferit o adevărată demostrație ofensivă. Deși Dykes a revenit în teren, scorul la pauză era 48-43 pentru BCMU Argeș Pitești.

Oaspeții au evoluat bine și în startul sfertului al treilea și au reușit să mărească ecartul față de clujeni. Totuși, Rolland Torok i-a ținut în joc pe clujeni, cu precizia sa de la mare distanță, dar echipa lui Mihai Silvășan era în dezavantaj înaintea ultimului sfert, scor 71-70.

Ultima parte a jocului a fost una extrem de disputată. Piteștenii s-au distanțat din nou la începutul sfertului, dar U-BT a revenit bine în joc. În cele din urmă, experiența clujenilor s-a dovedit a fi decisivă, iar scorul final a fost 93-88, iar "studenții" s-au impus în turul sferturilor Cupei României. 

Cei mai buni jucători ai clujenilor au fost Dykes (18 puncte, 5 assisturi), Washburn (18 puncte, 5 recuperări) și Torok (17 puncte, 2 recuperări). 

La finalul săptămânii, U-BT revine la lupta din Liga Națională, pe terenul formației SCMU Craiova. Partida se va disputa duminică, 17 martie, de la ora 18:00. 

Comenteaza