U-BT, obiectiv clar în jocul cu Pallacanestro Brescia: "Ne dorim să facem un meci bun, să câștigăm"

U-BT, obiectiv clar în jocul cu Pallacanestro Brescia: "Ne dorim să facem un meci bun, să câștigăm"
| Foto: euroleaguebasketball.net

Campioana României reia partidele din EuroCup cu un duel împotriva formației din Italia, care are un record de 2-2.

Dupa succesul categoric din Liga Națională, scor 92-62 cu CSM Târgu Jiu, "studenții" au parte de un meci tare în EuroCup. În BT Arena vine Pallacanestro Brescia, iar antrenorul Mihai Silvășan speră la un succes în fața fanilor clujeni. 

"Ne așteaptă un meci dificil, jucăm cu o echipă experimentată din campionatul Italiei. Au jucători care știu ce înseamnă să joci la acest nivel. Tocmai au învins Tortona, una dintre echipele de top din acest an. 

Ne dorim să facem un meci bun, să câștigăm. Venim după o pauză destul de lungă, în care nu ne-am putut antrena intens, având mulți jucători la echipele naționale. Sper ca la ora meciului să fim într-o formă bună pentru a avea șanse la victorie. 

Contează și suportul fanilor, îi așteptăm în număr mare să fie alături de noi. Ne dorim să ne bucurăm împreună de un nou succes în EuroCup. Absolut orice echipă poate să bată pe oricine în această grupă. Brescia are 2-2, iar noi avem 1-3, totul este extrem de echilibrat. Cred că va fi o grupă intensă, fiecare meci va fi aparte", a declarat Mihai Silvășan. 

Suntem încântați, de abia așteptam să ne întoarcem în teren și în fața fanilor. Încercăm să obținem o victorie, competiția e destul de strânsă.

Toate meciurile sunt dificile, iar acesta e doar un alt joc în care trebuie să luptăm. Dacă ne uităm la lotul lor au mulți jucători care au evoluat la acest nivel. Campionatul italian este unul complicat. 

Vor veni aici cu gândul la victorie, dar totul e despre ceea ce vom reuși noi. Am pierdut multe meciuri la limită și trebuie să reglăm unele lucruri. Tot timpul încurajez fanii să vină la sală.

Au fost tot timpul alături de noi și au și șansa de a vedea baschet de calitate. Dacă ei ne vor încuraja, noi vom da totul pe teren", a spus căpitanul Patrick Richard. 

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Pallacanestro Brescia este programată miercuri, de la 19:30 

Comenteaza