U-BT păstrează cel mai spectaculos jucător. Karel Guzman, încă două sezoane la Cluj

U-BT păstrează cel mai spectaculos jucător. Karel Guzman, încă două sezoane la Cluj
| Foto: euroleaguebasketball.net

Cubanezul a semnat prelungirea înțelegerii și va evolua alături de "studenți" cel puțin până în 2025.

După ce a anunțat transferul lui Mihai Măciucă, U-BT a bifat și o prelungire importantă de contract. Campioana României a ajuns la un acord cu Guzman, care va continua alături de formația clujeană pentru cel puțin două sezoane.

Ajuns în 2020 în România, cubanezul în vârstă de 28 de ani are deja în palmares trei titluri de campion național, două SuperCupe și o Cupă a României alături de U-BT Cluj-Napoca.

În plus, Karel Guzman e unul dintre cei mai importanți jucători din rotația campioanei, cu medii de 10.5 puncte, 3.6 recuperări, 1.8 pase decisive și 12.7 la eficiență în Liga Națională și 9.3 puncte, 3.7 recuperări, 2.1 pase decisive și 1.3 intercepții, cu un indice al eficienței de 11.5 în EuroCup.

"Avem în faţă un drum lung şi obiective mari. Voi munci şi mai mult, voi depune şi mai mult efort pentru ca rezultatele să fie cel puţin la fel de bune. Ne aşteaptă o poveste frumoasă! Gracias, familia! Haide "U"!", a spus Karel Guzman după prelungirea contractului.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza